Nordic Light Art Gallery er Nordic Lights nye utstillingskonsept. Det spirer og gror av kreativitet og skaperkraft blant dagens unge på Nordmøre, og kunstnere under 40 år får nå sitt eget galleri. Med prosjektmidler fra Møre og Romsdal fylkeskommune i ryggen, skal Nordic Light Art Gallery være en formidlingsarena for unge kunstnere fra regionen, og her er det rom for alt fra tradisjonell billedkunst til tegneserier, dans og musikk i galleriets utstillingslokaler. Velkommen!

 FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK!

NORDIC LIGHT ART GALLERY

Nordic Light Art Gallery - Kopi.jpeg

Nordic Light Art Gallery har som mål å bidra til å skape glede, samvær og refleksjon på en måte som bare kunst kan gi, både til utøverne og til de besøkende som tar turen innom. 

Lokalene kan leies på dagtid, kveldstid og/eller til helge-arrangement. Ta kontakt med ingunn@nle.no for mer info.

Gallery // BOOK SHOP

IMG_3634.JPG

Stort utvalg i fotobøker, plakater, kunstkort, postkort, t-shirts og bærenett til konkurransedyktige priser. Kom innom for inspirasjon, og kanskje interiør- eller gaveidéer?
 


permanent utstilling på house of photography

mai loc

Vietnamesiske Mai Loc gjestet festivalen både i 2006 og 2015. Et utvalg av fotografens bilder er utstilt på House of Photography. Priser fra NOK 800 til NOK 1600 avhengig av størrelse. Vi selger også kunstkort av høy kvalitet som er signert fra fotografen for NOK 55.
Link til Mai Locs bilder


 

 

tidligere utstillinger på house of photography