House of Nordic Light?


Foto: Nordic Light ICPUnder Workshop Maraton i september var det liv og røre i gamle Sibas bakeriet. Nå er vi imidlertid tilbake i våre koselige lokaler på Innlandet, men vi er jo veldig interessert i å få mer boltreplass.

http://www.tk.no/nordiclight/article5727440.ece

Daglig leder Nordic Light Anne Lise Flavik, styreleder Lars Liabø, ordfører Per-Kristian Øyen og Tidens Krav journalist Eilif Odde på befaring i gamle kjeksfabrikken.For en måned siden tok vi med oss ordfører i Kristiansund, Per-Kristian Øyen, på befaring, og det er ingen tvil om at vi har kommunen på vår side i arbeidet med å videreutvikle Nordic Light.

"Har funnet drømmehuset" - Oppslag i lokalavisen Tidens Kravhttp://www.tk.no/nordiclight/article5753430.ece

Ja, drømmehuset står der, klart til bruk. Og, vi synes vi passer godt inn der. Men, lokalene er enorme og derfor søker vi etter noen som kan dele huset med oss. 

27.10.2011 Tidens Krav

"Fotofestivalen i Kristiansund har blinket seg ut Langveien 8 som et nytt sted å være. Overdragelsen er ikke i orden ennå, men mye tyder på at man klarer å komme frem til en løsning. Men bygget på hjørnet av Langveien og Konsul Knudtzons gate er stort. Så stort at det er også er plass til andre aktører. Dersom Nordic Light klarer å få med andre på laget, vil det forenkle driften".

Vi ser for oss et flerbrukshus hvor det skal koke av aktiviteter. Vi vil ha med oss idrettslag, kor, teatergrupper, dukketeater, eldreforeninger, etc. - store eller små lag og foreninger som trenger tak over hodet og evt et kontorfelleskap, plass til sine møter og samlinger. Alle er velkomne! Vi ønsker at huset skal være en multikulturell møteplass med rom til alle. Vi er tverrpolitisk og tverrfaglige nøytrale, og veldig sosiale og greie å ha med å gjøre :) Ta kontakt med oss, da vel!