Luft i Luka 10. januar 2012 - om å våge å tenke nytt

Du kan hente livskraft i hverdagen. Du kan finne ny giv når livet tar en uventet retning. Du kan tenke muligheter i stedet for begrensninger. Du kan ta vare på livet her og nå, og du kan gjøre dine drømmer til virkelighet.                                                                                                                                                      
Nordic Light inviterer til en annerledes workshop med næring til både hjernen og hjertet. Tirsdag 10. januar 2012 kan forandre din måte å tenke på. Til Kristiansund og Caroline Kino og konferansesenter kommer standup komiker Rigmor Galtung, multitalentet Morten Krogvold, begeistringskunstner Magnar Kleiven og Skandinavias mest populære foredragsholder, Lasse Gustavson.

 
Magnar Kleiven: KAN VI VELGE Å HA DET BRA? 
Magnar er overlege, selverklært begeistringskunstner og medlem i Nordisk selskap for medisinsk humor. Han appellerer til alle yrkesgrupper med sine foredrag, og har et genuint ønske om å bidra til å spre optimisme, begeistring og livsglede for å øke medmenneskers livskvalitet.

Morten Krogvold: VANEN DUGGER PUPILLEN
Alle kjenner vi Mortens kvaliteter som fotograf og kunstnerisk leder av Nordic Light ICP. Men, visste du at han også er en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere i næringslivet? Han er et multitalent som besitter enormt med kunnskap han brenner for å dele med andre. Han er en livsnyter og en livsfilosof, og kvalitetsbevisst til tusen. Krever det beste og yter sitt beste. Morten må rett og slett oppleves!

Rigmor Galtung: FULLT LYS OG STUMMENDE MØRKE
Dette er et dønn ærlig og intelligent foredrag fra et fyrverkeri av en dame som har opplevd både komikerens suksess og depresjonens sanne ansikt. Med en stor porsjon innsikt, humør og humor klarer hun å fremkalle så vel tårer som latter, og ikke minst formidle erkjennelsen av at livet finnes i flere nyanser enn bare svart og hvitt.

Lasse Gustavson: DINE TANKER - DINE MULIGHETER
I 1981 opplevde Lasse Gustavson alle brannmenns mareritt. Tjue tonn propangass ble forvandlet til 1000 ødeleggende grader. Håret. Huden. Ørene. Fingrene. Alt brant. På mirakuløst vis klarte han å overleve. Gustavsons snuoperasjon har bergtatt publikum verden over og gjort han til en av Skandinavias mest populære foredragsholdere.

Finn ut mer om foredragsholderne her:
Morten Krogvold: http://krogvold.com  
Magnar Kleiven: http://www.vivilja.no 
 
Grupper på 10 personer eller flere får 10 % rabatt ved påmelding før 1. desember. Dette er garantert en julegave som alle vil verdsette. Hjertelig velkommen!                                                                                 
Praktisk informasjon:
Sted: Caroline Kino og Konferansesenter i Kristiansund
Tid: Tirsdag 10. januar 2012, kl. 12.30 - 19.15
Pris: kr. 1.990,- eks. mva (kaffe/te, frukt og kake er inkludert)
Påmelding innen 5. januar 2012 til Nordic Light: nle@nle.no eller kristin@nle.no
Tlf: 71 48 92 38 eller 984 56 335

Fra Luft i Luka 2011 Margrethe GeelmuydenFra Luft i Luka 2011 Christian Brosstad - det var etter det foredraget vi skjønte at vi måtte komme oss på Twitter :)Fra Luft i Luka 2011 Arne BerggrenFra Luft i Luka 2011 Marie Louise Tank