Bye bye, Mariëtte!

Fra Tidens Krav, 29.11.2011

I dag er første dagen uten Mariëtte på kontoret. Litt rart... Men, håper hun nå får mer ro og tid med alle sine gjøremål. Vi skal klare oss :)

Ikke minst fordi vi har en hel gjeng med gode hjelpere. Tusen hjertelig takk for flott oppmøte på mandags kvelden. Deres innsats og tilstedeværelse varmer langt inn i hjerterota :)

Kort referat fra kvelden:

Velkommen ved daglig leder Anne Lise Flavik. Elisabeth B Bjerkestrand går opp i stilling fra 1. desember for å holde i trådene rundt frivilligstaben. Mer informasjon om å være frivillig for Nordic Light legges ut på bloggen i nærmeste fremtid. Totto (Tor Henrik Furmyr) slo et slag for utstillingskomitéen og Alice Bergfall orienterte om Friends of Nordic Light.

Anne Lise presenterte kort noen av de kommende stjernefotografene, spesielt for de fremmøtte - ikke offisielt ennå. Dessuten avskjedstale for Mariëtte, nydelig gave og stående applaus. Deretter fikk Kristin Nekstad presentere seg som den nye sekretæren.

Tusen takk til Anne Lise og Kjell Vinje fra Thereses Kunstsalong som kom fra Oslo for å fortelle om hvordan det er å drive galleri og rammeverksted.

Neste frivilligmøte blir 12. januar 2012.

Trivelig å se folk igjen!Anne Lise Flavik, som alltid brennende engasjert.Anne Lise Vinje fra Thereses Kunstsalong og Totto, leder i Ksu Kameraklubb og Utstillingskomitéen.