Changes in staff in Nordic Light

Mariëtte Glas-Albers fratrer stillingen som sekretær 31. desember. Hun har vært med i Nordic Light siden starten i 2006. Først som frivillig, deretter tre år som sekretær.

Foto: Elisabeth B Bjerkestrand

Å jobbe i Nordic Light er til tider altoppslukende, og mer og mer rock 'n' roll gjennom større deler av året. Men, søknadene drysser inn og intervjurundene med Anne Lise er i gang. Vi har tro på at vi vil finne en god løsning slik at vi fortsatt kan holde et høyt kvalitativt nivå på det vi driver med. Dog blir det store sko å fylle etter Mariette. Hun vil for alltid være Mor Theresa i Nordic Light.

Lokalavisen TK skriver i dag:  

Hun kom fra Nederland til Norge i 1985, og har aldri angret på det valget. De fire barna føler seg norske, noe også Mariëtte gjør, selv om hun aldri glemmer barndom og oppvekst. Denne uka er hun i Nederland for å ta seg av sine foreldre. - Det blir tøft å gi slipp på Nordic Light. Hun vet det blir vanskelig å finne en like attraktiv jobb.     

Mariëtte Glas-Albers er ei dame som liker å gjøre tingene skikkelig. Derfor har også Nordic Light tatt svært mye av hennes oppmerksomhet. Så mye at det kanskje har gått på bekostning av andre ting.   - Vi bor landlig til. Eiendommen krever sitt. Vår yngste datter har sitt siste år her hjemme, og jeg har gamle foreldre i Nederland. Jeg kommer sikkert til å se meg om etter en ny jobb, men det haster ikke, sier Mariëtte, som har flere hobbyer, blant annet som kornettist i Frei Hornmusikk. Hun synes det er flott å ha vært med på å bygge opp Nordic Light. - Det er så mye positivt rundt festivalen og det nye senteret! Store fotografer bare må komme til byen, for det er så mange andre store navn som har vært her. Og, i dag er det mange som vet hva Nordic Light er, de har hørt om oss!