Gleder oss til å møte Bruce Davidson

Magasinet Fotografi 08/11 skriver så flott:

"Nordic Light fortsetter sitt fantastiske arbeid med å hente verdens store fotografer til festivalen. Nå er det klart at den amerikanske dokumentarfotografen Bruce Davidson (1933) kommer til Nordic Light i 2012.

Davidson er en av USA's mest respekterte og innflytelsesrike fotografer, og regnes internasjonalt for å være en av fotografiets store nålevende personligheter. Å få en fotograf som er så etterspurt verden over til Nordic Light er en bragd. Festivalens publikum kan virkelig glede seg".

Fra Magasinet Fotografi 08/11

Her er pressemeldingen fra Nordic Light, og vi kan ikke annet enn å bekrefte at det er i sjarmerende Kristiansund det skjer :)  

Fra Foto.no:

"Når Nordic Light begynner så smått å lansere navnene for neste års festival, kjenner jeg det kribler. Jeg gleder meg skikkelig. For jeg vet det blir bra. Jeg vet det blir masse av inspirasjon. Og jeg vet at det ikke blir så stort at man bare føler seg som en liten dråpe i et stort hav. 

Og i dag, når det tikker inn en pressemelding om at Magnum-fotograf Bruce Davidson er klar for neste års festival, en av mine favorittfotografer, hopper jeg i taket av glede. Well done".

http://www.foto.no/cgi-bin/articles/articleView.cgi?articleId=44385

Selvportrett Bruce Davidson