Aspirant /Trainee søkes

Ønsker du å utvikle dine kreative evner? Da har du muligheten nå – Nordic Light ICP søker etter en kreativ aspirant i 100 % stilling med varighet 1 år. 

NORDIC LIGHT SØKER KREATIV ASPIRANT/TRAINEE

Nordic Light International Centre of Photography har siden 2006 bygget opp en internasjonal fotografisk arena i Kristiansund. Vårt mål er å bli det beste og største senteret for fotografi i Nord-Europa. 

Nordic Light arrangerer festival til ære for fotografiet, workshops verden rundt (inkl Workshop Maraton), samt utstillinger og seminarer gjennom året. 

Ønsker du å utvikle dine kreative evner? Da har du muligheten nå – 
Nordic Light ICP søker etter en kreativ aspirant i 100 % stilling med varighet 1 år. 
Aspiranten vil få anledning til å jobbe i et internasjonalt fotografisk miljø med oppgaver både innenfor administrasjon og salg/markedsføring. 

For å kunne søke stillingen hos oss må du bo i Norge og ha fullført 3-årig høyskole innenfor kunst og/eller kulturfag i Norge eller i utlandet. Du må bo i Kristiansund i ansettelsesåret. 
Du må ha gode engelskkunnskaper og gjerne arrangørkompetanse. 

Vår kreative aspirant vil bli en del av Nordic Light teamet og må kunne jobbe selvstendig og i prosjektgruppe, i tillegg til dette må aspiranten ha god kjennskap til sosiale medier. 
Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. 
Lønnstrinn 20 

Kortfattet søknad med cv sendes til: kristin@nle.no 
Har du spørsmål om stillingen ta kontakt med Kristin Nekstad, mobil: +47 906 49 502  

Søknadsfrist: 20. oktober 2012    

April 2012, Åpning av Bruce Davidsons utstilling. Foto: Odd Inge Teige

Katrine ØvstegårdComment