Bjerkely-ungdommer med hjerte på rett plass

Foto: Ivar Barane, Bjerkely folkehøyskole

Må si de imponerer, disse folkene fra Bjerkely Folkehøyskole. Her er siste oppdatering fra Espen Sandmark Heia, stipendiat på turen til FairMail og Peru.

Kanskje fikk du med deg FairMail under Nordic Light 2011? Vel det gjorde ihvertfall vi! Vi er 9 elever med lærer fra Global Image linjen på Bjerkely Folkehøyskole som nå er i Peru i samarbeid med FairMail, og skal være her i 4 uker og jobbe med ungdommene som fotograferer for en mulighet til å tjene penger til utdanning. Se innom deres hjemmesider for å lære mer om FairMail. 

Bjerkely Folkehøyskole har i mange år reist til Nordic Light og deltatt med blant annet vår vandreutstilling hvor elevene velger ut et av sine bilder og trykker det på en t-skjorte som de går med under festivalen. Her har vi også før møtt folk som vi har startet samarbeid med for Global linjen vår. Og nå endte det med at vi sitter her på Huanchaco Playa, og i morgen reiser vi opp i fjellene med ungdommene fra FairMail i over en uke for å lære og jobbe sammen.

Du kan følge reisen på vår egen blogg, hvor vi dag for dag kommer med innlegg over hva som skjer, hva vi opplever og såklart masse flotte bilder (det vil nok bli stille nå mens vi er på fjellet, ikke lett å blogge uten nett). Og når vi er tilbake vil vi også bruke denne flotte muligheten til å blogge her på Nordic Light.

Foto: Ivar Barane, Bjerkely folkehøyskole