Leo Laporte og Catherine Hall i TWiT.tv til Nordic Light

TWiT.tv - Netcast you know from people you trust


Det er et scoop at Nordic Light, i samarbeid med Mikkel Aaland, har lykkes å komme i kontakt med Leo Laporte og Catherine Hall. De har aldri tidligere vært i Norge, men elsker fotografi og er alltid på jakt etter de gode historiefortellerne. Studioet til TWiT.tv har base i California, men de er i høyeste grad mobile. I april kommer de til Kristiansund. I tillegg til å dekke festivalen, før under og litt etter, med streaming, reportasjer og live show, vil de også reise rundt og filme norske perler til glede for millioner av seere over hele verden.

TWiT.TV er det største nettbaserte mediekonsernet i verden, med flere millioner seere hver eneste uke. De har live sendinger døgnet rundt, alle tidligere program ligger lagret, og det er enkelt å finne tilbake. TWiT-tv er internett basert, noe som betyr at man kan følge med fra hele verden. Størst nedslagsfelt har de i USA, Canada, Australia, Tyskland og Frankrike. Det er gratis å se alle sendingene og ingen nedlastning er nødvendig. Hovedkontoret til The TWiT Netcast Network er i Petaluma, California. 17 personer jobber i studioet, og grunnlegger og eier er Leo Laporte.

Leo Laporte er usannsynlig populær (!) Han er morsom, smart og veldig folkelig. I tillegg knytter han til seg de beste av de beste på ulike fagfelt. I dag har nettverket 19 ulike show og favner blant annet sjangre som nyheter innenfor teknologi, sosiale medier, datasikkerhet, forskning, Ipad, Microsoft & Windows, Internett og spillekultur, Software-programmer, gadgets, Android OS og Hardware.

24. mars 2011 kom et nytt show på lufta, Twit Photo. Som tittelen viser til så handler det om fotografi. Her er det uhøytidelig prat med noen av verdens mest ledende og inspirerende fotografer. Du får tips fra profesjonelt hold og masse veiledning om utstyr.

«The show educates, inspires and empowers photographers of all levels”.

Programmet spilles inn live hver tirsdag på http://live.twit.tv, og er en del av TWiT Netcast Network. Programledere er Leo Laporte, over entusiastisk fotoamatør, og Catherine Hall, profesjonell bryllupsfotograf bosatt i New York.

Du kan se alle episodene her: http://twit.tv/show/twit-photo

Det sies at ingen kan forklare teknologi, data og internett bedre enn Leo Laporte. I tillegg til å være programleder på TWiT.tv, snakker han timevis i radio som sendes på radiostasjoner over hele verden.

Los Angeles Times: http://latimesblogs.latimes.com/technology/2010/08/leo-laporte.html

Odd Inge Teige har fulgt Leo Laporte i flere år, les hans begeistringsinnlegg på Fotovideobloggen.

Leo LaporteCatherine Hall