Nordic Light ble tildelt den gjeve Kristiansundsprisen!

Fredags kveld i Festiviteten, med feststemte og forventningsfulle gjester. Nesten som å være på Oscar-utdeling. Lars Liabø (styreleder i Nordic Light) og undertegnede satt bakerst og lurte på hvilken pris Nordic Light var nominert til.

Musikk, akrobatikk, dans og sang... Spenningen steg utover i programmet. Til den nest siste prisen, Kristiansundsprisen, var Nordic Light blant de nominerte. Og, jammen fikk vi den ikke også! Lars og jeg småjogget opp på scenen for å ta imot, klemte ordføreren så han ble nesten flat og nøt våre tilmålte sekunder i rampelyset.

Vi har mange å takke, blant andre programkomiteen som med bøtter av sjarm og overtalelsesevner klarer å få de aller beste fotografene og foredragsholderne til byen. Og, varme klemmer til den frivillige staben som står på pinner før, under og etter festivalen for at gjestene skal ha det så kjekt som mulig. Takk også til alle festivaldeltagere og ambassadører som sprer gode ord om Nordic Light og Kristiansund. Og, takk til styret, våre sponsorer og støttespillere og alle som kjøper billetter og kommer på arrangementene våre. På vegne av Morten Krogvold, Anne Lise Flavik, Kristin E. Nekstad og Elisabeth B. Bjerkestrand, TUSEN HJERTELIG TAKK!

På Kristiansund kommunes nettsider står følgende å lese om Kristiansundsprisen:

"Kristiansundsprisen deles ut til enkeltpersoner, samarbeidsgrupper, bedrifter, lag, foreninger eller andre organisasjoner som på en utmerket måte har drevet god markedsføring eller profilering av byen, og som gjennom sin innsats innenfor kultur, organisasjonsarbeid, næringsliv eller på annen måte har fått stor oppmerksomhet og oppnådd gode resultater. En jury (Formannskapet) velger blant innkomne forslag".

Og, etter å ha både hørt og lest mer om begrunnelsen, la oss være så ubeskjedne og si at denne prisen har Nordic Light ærlig og redelig fortjent.

alle_prisvinnere_-_foto_petter_ingeberg.jpg

Alle prisvinnerne, Foto: Petter Ingeberg, Kristiansund kommune