Vinn en splitter ny Canon EOS 5D Mark III til en verdi av 32.000,-

Interfoto og Canon inviterer til fotokonkurranse på Nordic Light 2012 
La deg inspirere av foredragene til noen av verdens beste fotografer og bli med i årets store fotokonkurranse under Nordic Light i Kristiansund. Interfoto og Canon inviterer alle til en actionfylt fotokonkurranse. 3 intense dager, 3 spennende temaer, 3 forskjellige dagsvinnere som får hver sin Adobe Photoshop Lightroom 4.0, og én heldig Grand Prix-vinner som får Canon EOS 5D Mark III i premie!
 
Innlevering av bilder til konkurransen og avstemning foregår på Interfotos stand i Caroline kino. Du kan både delta i konkurransen og være med å stemme på de bildene du synes er best. Konkurransereglene finner du nedenfor.
Bildene vil også bli eksponert på Interfotos iMac i resepsjonen på Grand Hotel. 
Har du behov for å låne kamera eller trenger du noen råd, vil du alltid finne representanter for Interfoto og våre samarbeidspartnere i Caroline kino. Vi vil også ha hendig utstyr som minnekort, filtere og reflektorer for salg. 
 
Du kan delta i konkurransen med opptil tre bilder hver dag med følgende dagstema og innleveringsfrist:
Kristiansund Citylife Frist onsdag kl. 18 
Nordic Light - Life Frist torsdag kl. 18 
Kristiansund by night Frist fredag kl. 18
Bidragene legger du inn på Interfotos iMac’er i Caroline kino. Bildene merkes med fullt navn, telefonnummer og a, b eller c som filnavn. Kun bilder i jpg kan benyttes.
Eksempel: 
ole-lie-47474747-a.jpg
Hver kveld kårer en jury de ti beste bildene av de som er lagt inn. Disse blir hengt opp på Caroline kino. Mellom kl. 9-16 neste dag kan publikum stemme på de tre bildene de synes er best.
Bildet som får flest stemmer vinner Adobe Lightroom 4.0 til en verdi av 1200,- kroner. Lørdag kveld vil en fagjury med internasjonale foredragsholdere fra Nordic Light kåre vinneren av Grand Prix fritt fra de 30 galleribildene.
Premien er det splitter nye profesjonelle speil- reflekskameraet Canon EOS 5D Mark III til en verdi av 32.000,- kroner.