Ennå ikke bestemt deg for om du skal på Nordic Light i år?

Flere av landets aviser har hatt denne artikkelen om Kristiansund; Aftenposten, Bergens Tidende, Adresseavisen m.fl. Det er mange grunner til å ta turen til Kristiansund, deriblant for å oppleve den sjarmerende fotofestivalen Nordic Light.

Då lokale krefter spurde Morten krogvold om å vere leiar for ein ny, internasjonal fotofestival, sa han ja – på eitt vilkår: At fotofestivalen i Kristiansund skulle vere verdas beste. «Nordic Light International Festival of Photography» blei arrangert første gong sommaren 2006, og har så langt vore ein stor suksess. - Fotokunstnarar i verdsklassen seier nei til New York, nei til London, men JA! til Kristiansund, fortel Krogvold. Og dei kjem for å oppleve det som vi tar for gitt i Norge. – Desse verdsstjernene snakkar om at byen er «magic» og «the most beautiful place om earth» og sånn, fortel fotograf Morten Krogvold. (Tekst: Ingeborg Kristvik, Bergens Tidende)

Teksten er hentet fra den opprinnelige artikkelen Kunsten og byen (Bergens Tidende) som i sin helhet kan leses her (5,1 MB)
Aftenposten, 17. mars 2012