Ny daglig leder i Nordic Light

09.12.2013: Charles Williamsen er ansatt som ny daglig leder i Nordic Light.

Charles Williamsen blir ny daglig leder i Nordic Light. Foto: Odd Inge Teige

Ny daglig leder i Nordic Light

Styret i Nordic Light har ansatt Charles Williamsen som ny daglig leder i Nordic Light. Han tiltrer i stillingen 09.12.13.

Lars Liabø, styreleder i Nordic Light, er meget godt fornøyd med avgjørelsen.

- Det har vært en grundig prosess og  vi har hatt flere gode kandidater å velge i. Jeg er kjempe glad for at vi endelig har landet!

Charles Williamsen kommer fra stillingen som redaktør og daglig leder i Nordmørsavisa. Williamsen har tidligere jobbet som redaktør i fagpressen, og som journalist i blant annet Tidens krav, Computerworld og Dagsavisen. Sin første jobb i media var som mørkeromsassistent i lokalpressen på slutten av 1980-tallet. Han har et hovedfag i filosofi fra Universitetet i Oslo.

– Nordic Light er en hyllest til fotografiet som kunstart og tar gleden ved å fotografere på alvor.  Som fotointeressert kristiansunder er det for meg en stor glede å kunne lede en internasjonal fotofestival lokalisert i min hjemby. Festivalen, og nå også fotosenteret,  har vært gjennom en fantastisk reise, og det er imponerende hva ildsjelene bak har bygd opp gjennom snart 9 år. Nordic Light har utviklet seg til å bli Nord-Europas største og kanskje mest sjarmerende fotofestival, og jeg ser at min oppgave som daglig leder vil være å legge forholdene til rette og sørge for at de økonomiske og praktiske rammene er best mulige både for festivalen og de andre aktivitetene rundt fotosenteret i Kristiansund.

For mer informasjon

  • Lars Liabø, styreleder Nordic Light. Tel: 915 43 111
  • Charles Williamsen, daglig leder Nordic Light. Tel: 909 38 312

Lars Liabø, styreleder i Nordic Light, ønsker Charles Williamsen velkommen som ny daglig leder.

Katrine ØvstegårdComment