Gullbamsen 2013

Anne Lise Flavik. Foto: Odd Inge Teige


Symra kino, 20. juni 2013: Anne Lise Flavik er jurymedlem ved Gullbamsen 2013, en prisutdeling som arrangeres av Bjørnholt videregående skole for 4. gang.

På vei til årets morsomste jobb! Er med i juryen innen foto for Gullbamsen 2012 i reneste Oscarutdelings-stil på Symra Kino i Oslo; med rød løper, lyskastere, paparazzi, gallakledde elever, takketaler og fanfarer. Bjørnholt skole Media og kommunikasjon ruler helt klart. Fantastisk av rektor og lærere. De bryr seg og gir det lille-store ekstra som skal til for å gjøre en forskjell. Slik skal det gjøres!! Jeg gleder meg til å overrekke GULLBAMSEN til beste elev innen journalist/dokumentarfoto. Husk Robert Capas quote: “If your pictures aren’t good enough, you’re not close enough!”
— Anne Lise Flavik
Bjørnholt videregående skole er Norges største medie- og kommunikasjonslinje med 260 medieelever (av totalt 1400 elever på hele skolen), og er kjent for sine mange kreative og talentfulle elever. Skolen startet opp som ny skole for fullt høsten 2008 og har hver vår arrangert sin egen prisutdeling for medie-elevene, Bjørnholts svar på Gullruten: Gullbamsen. For å sikre høy kvalitet på prisutdelingen, og gi elevene opplevelsen av seriøsitet fra bransjen, ønsker de at jurymedlemmene skal bestå av profesjonelle fra de forskjellige fagområdene og kategoriene som blir premiert. Å være jurymedlem er samtidig en gylden sjanse til å få et innblikk i hva som rører seg i produksjonsmiljøet hos ungdom på videregående nivå.