Barske naturfoto workshop på Workshop Marathon!

Roger Brendhagen holder fulle fotokurs over det ganske land!  I oktober kommer han til Nordic Light i Kristiansund.

Roger Strandli Brendhagen, fotojurnalist, naturfotograf og Nikon ambassadør, formidler informasjon og nyheter ved hjelp av bilder. Gode bilder! Med flere reisedøgn enn de fleste har han opparbeidet seg en bred erfaring som du får dra nytte av under Workshop Marathon.

Hvordan fortelle en historie med bilder? Hvordan få til god arbeidsflyt? Velkommen til helgekurs i Kristiansund!

  • LØRDAG 12. oktober 2013
  • SØNDAG 13. oktober 2013

MER INFO 

LØRDAG 12. oktober, kl. 10.00-17.00 Naturfotografering & arbeidsflytkr. 1.000,- inkludert Kreativ morgenstund kl. 08.30-09.45

Naturfotograf og Nikon ambassadør Roger Brendhagen vil gi deg en innføring i en spennende verden - ved hjelp av objektiver! Du vil få generelle tips og praktiske råd - i tillegg til å få teste forskjellig fotoutstyr. Bildene som blir tatt under kurset inngår i en uhøytidelig fotokonkurranse – der det eneste høytidelige er premiebordet… Kurset består av foredrag med bilder & fortellinger om reiser og ekspedisjoner rundt om i verden. Praktiske øvelser der deltagerne viser bilder som representerer den respektive fotograf, med bildekritikk fra Roger. Det vil også bli øvelser ute i felten; med opplæring i teknikk og komposisjon. En skikkelig inspirasjonsdag med naturen som lekegrind! Kreativ morgenstund er inkludert i kursavgiften.

  • Kursholder: Roger Strandli Brendhagen. LES MER om fotografen.
  • Ta med: Speilrefleks- eller systemkamera, bærbar datamaskin med bilderedigeringsprogram, samt 3 stk av dine beste bilder.
  • Påmelding: PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER 

SØNDAG 13. oktober, kl. 10.00-16.30 Naturfotografering - Hvordan fortelle en historie med bilderkr. 1.000,- inkludert Kreativ morgenstund kl. 08:30-09.45

Foredrag om dokumentarisk foto/reportasjefoto. Hvordan fortelle en historie ved hjelp av bilder? Praktiske råd og tips om hvordan du selger bilder, reportasjer og artikler. Alle skal planlegge og produsere en feature artikkel. Det blir feltarbeid der vi skal prøve oss som reportasjefotografer. Alle deltagerne får en praktisk oppgave som skal løses innen avtalt tid – med tilbakemeldinger på oppgaveløsningene. Kreativ morgenstund er inkludert i kursavgiften.

  • Kursholder: Roger Brendhagen. LES MER om fotografen.
  • Ta med: Speilrefleks- eller systemkamera, bærbar datamaskin med bilderedigeringsprogram, samt 3 stk av dine beste bilder.
  • Påmelding: PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER 

 


Katrine ØvstegårdComment