Kursing i FotoMagico på Workshop Marathon

02.09.13: Nordic Light tilbyr gir deg en unik mulighet til å lære å bruke dettte prisbelønnede verktøyet som anvendes av mange av våre profesjonelle gjester som bl. a. Steve McCurry og Alex Webb. Når? Under Workshop Marathon, så klart!

Kursene holdes onsdag 9. oktober kl. 10.00-17.00 og torsdag 10. oktober kl. 10.00-17.00. Kreativ morgenstund m/Morten Krogvold kl. 08.30-09.45 er inkludert i kursavgiften.

FotoMagico er utviklet av gutta i Boinx Software. Med FotoMagico kan du lage en presentasjon som garantert vil falle i smak hos ditt publikum. Du setter sammen bilder og evt. videoklipp, legger til musikk og tekst, og vips! så har du et resultat du med enkle tastetrykk kan lagre for ettertiden og evt. spre til dine venner. Lekende lett, brukervennlig og ikke minst, morsomt!

Hvis det er en ting fotografer liker mer enn det å fotografere så må det være å vise fram sine bilder. Som fotograf vil du lære deg det smarteste redskapet for å kunne presentere bildene dine på en profesjonell måte. De fleste presentasjonsverktøy begrenser seg til en håndfull med temaer uten mulighet til å tilpasse presentasjonen akkurat slik du vil ha den. FotoMagico gir deg full kontroll over presentasjonen og alle muligheter til å vise og dele på ulike måter. Kurset blir holdt på engelsk. Kursene på onsdag og torsdag er to like kurs som varer 1 dag.

  • Kursholder: Bastian Wölfle
  • Pris: kr. 1.000,- inkludert Kreativ morgenstund m/ Morten Krogvold
  • Sted: Nordic Light - House of Photography, Kristiansund N
  • Tid: onsdag 9. oktober kl. (08.30-09.45) 10.00-17.00 og torsdag 10. oktober kl. (08.30-09.45) 10.00-17.00
  • Ta med: MAC med FotoMagico installert (App Store), samt et utvalg av bilder og evt. filmklipp.
  • Påmelding:  http://www.nle.no/signup-wsm2013
  • Mer info om FotoMagico:  http://www.boinx.com/fotomagico


Under ser du videoeksempler på hvordan FotoMagico kan brukes. Miks bilder, film, lyd og tekst og lag din helt personlige vri!