Desemberutstilling i Nordic Light

Foto: Ragnar Axelsson

Foto: Ragnar Axelsson

Nordic Light presenterer i årets desemberutstilling kunstnere som alle jobber med foto, men gjennom ulike medier, konsept og metoder. Fotografiet er grenseløst i sin natur og utstillingen viser dette gjennom sitt sprang fra det klassiske fotografiet inn i samtidskunstens mer uforutsigbare konstellasjoner.

Portrettet og landskapsfotografiet møter collage, trykk og konseptuelle arbeider. Fra det klassiske i Morten Krogvolds tidløse uttrykk og Ragnar Axelssons kontrastfylte naturdramatikk, til Håkon Holm-Olsens utopiske fremtidsvisjoner, Azar Alsharifs kjølige samfunnskritikk og Vilde Salhus Røeds anskuelser om vår lesning av fotografiet. De ulike kunstnerne utfordrer sitt medium gjennom sine individuelle innganger til fotografiet og arbeidene kommenterer vår samtid og vår lesning av fotografiet i et interessant samspill.

Åpningstider frem mot jul: Torsdag kl 17-19 Lørdag kl 12-16 Søndag kl 12-16

Velkommen til Nordic Light!

Kunstere

Morten Krogvold
Ragnar Axelsson
Einar Sira
Håkon Holm-Olsen
Vilde Salhus Røed
Azar Alsharif
(Klikk på navnet for mer info)

 

Nordic LightComment