Barneforestilling: Prinsessen og Gullskoen lørdag

Nordic Light House of Photography

Dato:  15. februar klokken 12:00   Sted:  Nordic Light lokalet  Prisinfo:  ikke oppgitt  Kjøp billetter:   Billettservice.no   Hjelp prinsessen med å finne skoene sine, slik at hun kan gå på ball med prinsen sin!  Passer det med fotballsko, piratstøvler eller kanskje svømmeføtter? Ta turen innom en herlig liten danseforestilling for de yngste. Vi lover mange forskjellige dansestiler og mange forskjellige sko...

Dato: 15. februar klokken 12:00 
Sted: Nordic Light lokalet
Prisinfo: ikke oppgitt
Kjøp billetter: Billettservice.no

Hjelp prinsessen med å finne skoene sine, slik at hun kan gå på ball med prinsen sin!

Passer det med fotballsko, piratstøvler eller kanskje svømmeføtter? Ta turen innom en herlig liten danseforestilling for de yngste. Vi lover mange forskjellige dansestiler og mange forskjellige sko...

Nordic LightComment