Naalfrua på plass i Nordic Light Art Gallery

Velkommen til naalfrua-stua!

Nordic Light Art Gallery har gleden av å invitere til utstilling med strikkedesigner Tone Brekke Naalsund. Tone stiller ut i perioden 24. oktober - 22. november 2015. KLIKK HER for link til Facebook-eventet!

NÅR OG HVOR: 
Lørdag 24. oktober klokken 12:00 inviteres det til vernissage i Nordic Light Art Gallery sine lokaler i Konsul Knudtzons gate 4B. 

Galleriets åpningstider:
Mandag og fredag kl. 16 - 19
Lørdag og søndag kl. 12 - 16

Fri entré. Hjertelig velkommen!
 

OM KUNSTNEREN:
Tone Brekke Naalsund (f .1977) er en strikke- og hekleglad sjel fra Surnadal som får utløp for sin kreativitet i sofakroken når anledningen byr seg. Pinnene og nålene har vært i sving i mange år, men det var først høsten 2010 hun prøvde seg på en egen kolleksjon: "En liten verden av myke sommerfugler". Da denne ble tatt godt imot, var terskelen lav for å lansere to nye egendesignede kolleksjoner: "La deg forhexe" og "Venninnekolleksjonen". Alle plagg er håndlagede og kolleksjonene består av strikkede og heklede luer, halser, pannebånd, pulsvarmere og votter. Alle plagg som stilles ut er til salgs. KLIKK HER for å komme til Naalfruas hjemmeside.

bilder fra utstillingen (foto: E. bjerkestrand)TK lager reportasje. Foto: Ingunn Strand

OMTALE