Nordic Light Art Gallery presenterer Serina M. Albertsen

MELLOM HIMMEL OG HAV

Nordic Light Art Gallery har gleden av å invitere til utstilling med billedkunstner Serina Marlen Albertsen. Serina stiller ut i perioden 9. september - 4. oktober 2015, og alle bildene er til salgs. LINK til Facebook eventet.

NÅR OG HVOR: 
Onsdag 9. september klokken 18:00 inviteres det til vernissage i Nordic Light Art Gallery sine lokaler i Konsul Knudtzons gate 4B. 

Galleriets åpningstider :
Onsdager kl. 16 - 19
Lørdag - Søndag kl. 12 - 16

Hjertelig velkommen! Fri entré.

OM KUNSTNEREN:
Serina Marlen Albertsen (f. 1981) kommer fra Kristiansund. Hun har alltid vært fascinert av kystlandskapet vårt på Nordmøre, med sjø, svaberg, fugler, fjell og flotte farger. Spesielt øya Grip, som ligger like utenfor Kristiansund har vært en stor inspirasjonskilde til en del av hennes motiv. Sentrale begreper er linjer, farge og form. Geometriske former og gjentakende mønster er noe hun også inspireres og fascineres av. 

Prosessen er noe av det Serina synes er viktigst ved det å male, og det å eksperimentere ligger sentralt i hennes arbeid. Hun synes det er spennende å eksperimentere med gips, tyll, farget akrylblekk, kull, pastell, kull, kritt , akvarell og akrylmaling.

Bilder fra utstillingsåpningen (Foto: Harald Rødahl)


Katrine ØvstegårdComment