Vi utvider utstillingsprogrammet

 Foto: Nelli Palomäki

Foto: Nelli Palomäki

Utstillingsopplevelsene blir mange på årets Nordic Light Internasjonale Fotofestival i Kristiansund. Bilder av krig og konflikt, selvportretter i Adams drakt og nære dyreportretter henger side om side i utstillingene som rommer noe for enhver smak og interesse.

- Årets utstillinger blir de beste noensinne, ikke minst fordi vi har fått et nytt fantastisk utstillingslokale som bidrar til en enda bedre opplevelse, forteller festivalsjef Charles Williamsen.

Som i tidligere år henges det opp utstillinger over hele byen, men de fleste av dem plasseres i to gallerier, Nordic Light-huset og Jonas Eriksen. Sistnevnte er i bruk som utstillingslokale for første gang og er på 2000 kvadratmeter over fire etasjer, med en flott beliggenhet på kaia i Kristiansund.

Nytt av året er at disse to galleriene vil holde åpent helt frem til 28. juni. På denne måten vil enda flere få anledning til å se de mange gode og visuelt sterke historiene.

- I utstillingene får du et utstnitt av hele verden. Det blir både internasjonalt og lokalt, og tidsepoken spenner fra tidlig 1900-tall og frem til idag. Her er det duket for mange og varierte opplevelser og gode øyeblikk, sier Williamsen.

Totalt vises det over tredve utstillinger, med alt fra stjerner som Thomas Hoepker og James Nachtwey, til kameraklubber og barnehager.

Her får du oversikten over utstillinger, lokaler og åpningstider: nle.no/exhibitions2015-no