NORDIC LIGHT ART GALLERY PRESENTERER WANDA RINSKE TIERSMA

Nordic Light Art Gallery har gleden å invitere til utstillingen "One" med billedkunstner Wanda Rienske Tiersma, en salgsutstilling fra prosjektet ”Fra gråpapir til galleri”. Dette er et prosjekt i regi av Møre og Romsdal Fylkeskommune, der formålet er å fremme unge kunstnere i regionen via et lavterskeltilbud med fokus på de mellom 20-39 år.

NÅR OG HVOR: 
Lørdag 16. januar klokken 13.00 inviteres det til vernissage i Nordic Light Art Gallery sine lokaler i Konsul Knudtzons gate 4B. 

Hjertelig velkommen! Fri entré.
 

 

OM KUNSTNEREN:

Wanda Rinske Tiersma (f.1990) kommer fra Tingvoll på Nordmøre. Hun har drevet på med kunst og tegning siden hun kunne holde i en blyant, og når hun fant ut hva det innebærer å være en kunstner, bestemte hun seg for å bli en.

I 2014 flyttet Wanda til Norge. De første årene ble mye brukt til å bli kjent med seg selv og hva hun ville med fremtiden, og det var på ingen måte en overraskelse da hun innså at drømmen om å kunne være en artist, fortsatt var der. Sommeren 2015 kunne hun endelig registrere seg som selvdrivende kunstner i Brønnøysundregistret. Hun fikk vært med å forskjellige utstillinger og ikke nok med det, hun mottok et startstipend à 100 000 kroner for kreative talenter med en gründeridé fra Møre og Romsdal fylkeskommune.

Wanda henter inspirasjonen fra naturens egne strukturer, og gjennom blyanten illustrer hun sine tanker om livet rundt oss og verden vi bor i. Da Wanda studerte et år med Fashion Design og to år med Kreativ Terapi,  lærte hun mye om selvrealisering og egne verdier. Dette reflekteres gjerne gjennom illustrasjonene hennes da den ofte har en terapeutisk bakgrunn og tankegang. Hun ønsker å hjelpe andre mennesker til å bli en bedre versjon av seg selv.

Utstillingen vil bli hengende fremme i perioden 16.januar-31.januar.