Miriam Skeide Brandstad til Nordic Light International festival of photography 2016

Foto: Henriette Time // Norges Fotografforbund

Norges Fotografforbund arrangerte i helga det som regnes som Norges største konkurranse for fotografer.

Miriam Skeide Brandstad fra Averøy vant og ble kåret til Årets Fotograf 2016. Hun klarte å innhente konkurransens høyeste poengsum, der hun tevlet med 182 andre fotografer og 720 innsendte arbeider fra hele vårt vidstrakte land.

Vi er glade for å kunne presentere henne som aktuell for festivalen, og vi syns det er utrolig morsomt at lokale fotografer klarer å gjøre seg bemerket på et så høyt nivå. Vi gratulerer så mye! Miriam vil holde et foredrag fredag 29. april kl. 10.30 i Caroline Kinosenter, samt at hun vil vise frem et utvalg av hennes bilder i en utstilling på Nordic Light-huset. 

Til vanlig driver Miriam Mitt Lille Studio i Sveggen på Averøy, og hun har spesialisert seg på nyfødt, baby- og barnefotografering. Hun har tidligere mottatt både nasjonal og internasjonal anerkjennelse for sine bilder. Nylig kom hun hjem fra Las Vegas med tre Silver Awards fra «Wedding and Portrait Photographers International», samt at hun tidligere har fått utmerkelser fra «Federation of European Photographers» oggjort seg bemerket på NFFs landskonkurranser tidligere. 

Under kan du se Miriams vinnerbilder