Photo Romania Festival 2016

I dette øyeblikk er en av våre ansatte, Henriette, på vei til Cluj-Napoca nord i Romania for å representere Nordic Light under fotofestivalen Photo Romania Festival som er 20.-22. mai. 

Photo Romania Festival ble opprettet i 2010 og har siden fått et solid fotfeste i Romanias kultursektor. De har oppnådd status som en high-class fotofestival, med anerkjente fotografer og gjester fra hele verden. I 2014 hadde de 40 utstillinger og over 115.00 besøkende. I 2015 hadde de over 70 utstillinger, workshops, konkurranser, Photo Stories-konferanse, et internasjonalt møte med ledere fra fotofestivaler i Europa, konserter m.m. 

Under festivalen skal Henriette jobbe med representanter fra samtlige fotofestivaler i Europa, der de skal ha møter og temarbeid for å komme frem til måter å best løfte fotokunsten. Dette er en viktig tur for Nordic Light. Ikke bare skaper man nettverk og relasjoner, man får også muligheten til å vise seg frem på et internasjonalt nivå.

Samarbeid er viktig for festivaler, og vi tror dette vil gi oss stor nytteverdi. Vi vil alltid bli bedre, og det å hente inspirasjon fra et så solid og bredt nettverk med erfarne ansatte kan løfte oss enda høyere. 

Så langt det lar seg gjøre, vil Henriette komme med daglige oppdateringer på samtlige digitale platformer. 

STAY TUNED!