Utleie av lokaler til kontor og arrangement i Kristiansund

Visste du at vi har et hus på hele 1200 kvm? Dette legger til rette for mange muligheter. Du kan bla. leie kontor på lang- og kortidsbasis samt bruke våre lokaler for de fleste typer arrangementer.

Kontor
Vi har to ledige kontorer i 2.etg med felles kjøkken og toalettfasiliteter. Det er gode lysforhold, WiFi og mulighet for utskrift. Mulighet for lang- og korttidsleie, samt døgnleie om du bare er innom byen og trenger en plass å jobbe. Leietakere: Studio400 og StreambidPRO

Arrangement
Her på huset har vi mange rom og luftige gallerier. Vi tilbyr utleie av disse til privatpersoner, bedrifter og organisasjoner. Her har vi hatt både messer, filmfremvisning, forestillinger og private arrangement. I 1. etg har vi et velutstyrt kjøkken med servise for opp til 100 personer, 2 toaletter og bakgård til disposisjon. Muligheter for cateringkjøkken. Det er også mulighet for oppsett av mikrofon, prosjektor og lerret.

For pris og andre forespørsler kontakt oss på 98 48 55 51 eller ingunn@nle.no