Bli med og løft Nordic Light til nye høyder!

Foto: Tommy Rustad

Foto: Tommy Rustad

Uten våre sponsorer og støttespillere, ville det ikke vært mulig for oss å gjennomføre Nordic Light International Festival of Photography i Kristiansund. Vi er evig takknemlige for alt de bidrar med før, under og etter festivalen. Samtidig har vi plass til flere på laget, og inviterer dere til å bli med og gjøre festivalen 2018 til den beste noensinne! 

Nordic Light Events AS ønsker og trenger bred støtte fra næringslivet i regionen. Vi har derfor et variert tilbud av sponsorpakker på ulike nivåer og til ulike kostnader. Slik håper vi at såvel store som små og mellomstore, private og offentlige virksomheter finner en mulighet til å støtte Nordic Light ut fra egne behov og forutsetninger.

Posisjoner bedriften som en aktør som støtter opp under et viktig kulturarrangement og dermed bidrar til å utvikle lokalsamfunnet og regionen. Målsetningen er at begge parter skal ha gjensidig nytte av et forpliktende samarbeid, som skal bidra til å videreutvikle den årlige, internasjonale fotofestivalen. Ta kontakt med daglig leder Ingunn Strand for nærmere informasjon eller et uforpliktende møte om mulighetene for å samarbeide med oss! 

Kontaktinfo 

Ingunn Strand
Telefon: 984 85 551   
Epost: ingunn (at) nle.no

Disse er våre sponsorer og samarbeidspartnere i dag: 
 

Generalsponsor

Hovedsponsorer

 Sponsorer og samarbeidspartnere

VIL DU BIDRA SOM PRIVATPERSON? 

Da kan du bli en del av vår frivilligstab som bidrar med uvurderlig innsats under festivalen og/eller andre arrangementer i vår regi. Registrer deg på Nordic Light sin side på frivillig.no