Gratis fotokurs for barn lørdag 10. juni

Lørdag 10. juni (under Barnas egen bylørdag) arrangerer Nordic Light gratis fotokurs for barn i Kristiansund. Kurset er beregnet på barn i alderen 10-14 år med fokus på komposisjon og det å formidle noe gjennom bilder. For å kunne delta må du ha med et digitalt kamera. Kursleder er Per Kristian Leikanger og det er KBBL som sponser arrangementet. 

Bypatrioten sitt arrangement Barnas egen bylørdag i Kristiansund den 10. juni byr på mange ulike aktiviteter rettet mot barn. I samarbeid med KBBL, inviterer Nordic Light barn i alderen 10-14 år til gratis fotokurs. Du må ha med et digitalt kamera for å kunne delta. 

Hvor? Kafé Kristiansund, Skolegata 14
Når? Lørdag 10. juni kl. 12.00-15.00

PÅMELDING 

Fyll ut dette skjema for å melde på ditt barn. Ved spørsmål til påmelding/skjema, vennligst kontakt erika@nle.no. 

NB! Begrenset antall plasser – først til mølla. Vi tar i mot påmeldinger fortløpende. Plass er ikke bekreftet før du har mottatt skriftlig bekreftelse fra oss. Påmelding er bindende. Hvis ditt barn blir forhindret fra å møte, må vi få beskjed om dette, slik at plassen kan benyttes av et annet barn. 

TEMAER FOR KURSET

  • Grunnleggende komposisjonsprinsipper
  • Fotografere: Å tegne med lys
  • Grunnleggende kamerainnstillinger
  • Sjangre (med tanke på tema i oppgaven)
  • Praktisk oppgave: Skattejakt med tema "Byen min" 
  • Felles gjennomgang og oppsummering

(Med forbehold om endringer/tilpasninger) 

VELKOMMEN!