Unik mulighet til å bli eier av et Martine Poppe-maleri

©  Martine Poppe, "17.57 22.08.2015" 

© Martine Poppe, "17.57 22.08.2015" 

Nordic Light Gallery er så heldig å ha to ulike eksemplarer av Martine Poppes malerier, som ble stilt ut under Nordic Light-festivalen i 2016. Dette er en unik mulighet til kjøpe et maleri av en anerkjent, ung og lovende, norsk kunstner.

Martine Poppes malerier tar utgangspunkt i fotografi. Hun tar et bilde, som hun printer ut i stort format og legger deretter lerret over, som hun maler på. Dette gir bildene til Poppe et helt unikt uttrykk.

Martine Poppes arbeid er blitt anerkjent internasjonalt, spesielt etter at kunstsamler og eier av det velkjente Saatchi Gallery i London, Charles Saatchi, kjøpte inn flere av bildene hennes og stilte de ut i galleriet. Poppes verker finnes i tillegg ved NRK, University College London, Oxford University, House of St. Barnabas og Benetton. Flere private samlere har også kjøpt hennes arbeider.

Ta kontakt med oss for teknisk informasjon om bildene, eller om du ønsker å se å se de to verkene. Vi organiserer gjerne en visning på vårt galleri sentralt i Kristiansund. 

©  Martine Poppe "00.11 18.08.2015"

© Martine Poppe "00.11 18.08.2015"

Erika IndergaardComment