New sponsorship agreement with Tidens Krav

  Nordic Light Events AS has signed a new sponsorship agreement with Tidens Krav. General manager Ingunn Strand (in the middle) signed the agreement together with chief editor and general manager   Ole Knut Alnæs and Director of sales Catrine Bruvoll. Photo: Nordic Light/Erika Indergaard. 

Nordic Light Events AS has signed a new sponsorship agreement with Tidens Krav. General manager Ingunn Strand (in the middle) signed the agreement together with chief editor and general manager Ole Knut Alnæs and Director of sales Catrine Bruvoll. Photo: Nordic Light/Erika Indergaard. 

Nordic Light Events AS har inngått en ny sponsoravtale med Tidens Krav til en verdi på kr 100 000 i året over to år.

– Nordic Light er et av de mest spennende kulturarrangementene vi har i vår region og noe vi som lokalavis for Kristiansund og Nordmøre er stolte av å kunne støtte opp under, sier salgsdirektør Catrine Bruvoll i Tidens KravAvisen har 40 000 lesere hver dag, fordelt på papir, nett og mobil. 

Nordic Light Events AS og Tidens Krav har inngått en avtale om sponsorat på diamantnivå. Avtalen løpet over to år og gir Nordic Light annonsering tilsvarende kr 100 000 pr. år.

– Vi er veldig glade for denne muligheten til samarbeid, og det betyr mye for oss å ha Nordmøres største mediehus med på laget. Fotofestivalen er helt avhengig av sponsorsamarbeid med næringslivet for å kunne drives videre, sier festivalsjef Ingunn Strand i Nordic Light.

Som diamantsponsor får Tidens Krav til gjengjeld blant annet utstrakt markedsprofilering og adgang til ulike festivalarrangement. 


Dette er våre øvrige sponsorer og samarbeidspartnere:

Generalsponsor: SpareBank1 Nordvest 

Hovedsponsorer (diamantnivå): KBBL og Epson

Sponsorer og samarbeidspartnere: Kristiansund kommune, Kulturrådet/Norsk Kulturfond, Møre og Romsdal fylkeskommune, Nordisk samarbeid, Vindel, Adcom, Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Lundeby & CO AS, Malia Kristiansund og Vestbase

Nysgjerrig på samarbeidsmuligheter for din bedrift? Ta kontakt med oss på telefon 984 85 551 eller post@nle.no. 


Nordic LightComment