Nordic Light evening program is ready

Our evening talkshow "Face to Face" with Norwegian guests are run in Norwegian. This page is available in Norwegian only.

  På kveldstid under festivalen inviterer vi til talkshowet Ansikt til Ansikt i Caroline kino. Her møter kunstnerisk leder Morten Krogvold   kjente personligheter for en nær og personlig samtale om samfunn, kunst og kultur – og om livet selv... Her fra Ansikt til Ansikt med Poppe-familen i 2016. Foto: Odd Inge Teige

På kveldstid under festivalen inviterer vi til talkshowet Ansikt til Ansikt i Caroline kino. Her møter kunstnerisk leder Morten Krogvold kjente personligheter for en nær og personlig samtale om samfunn, kunst og kultur – og om livet selv... Her fra Ansikt til Ansikt med Poppe-familen i 2016. Foto: Odd Inge Teige

Torsdag, fredag og lørdag kveld under fotofestivalen i april blir det talkshow med spennende gjester i Caroline kino. Lørdag kveld blir det bytte av roller når Morten Krogvold selv sitter i gjestestolen. 

I Ansikt til Ansikt er vi vant til å se Morten Krogvold i samtale med interessante personligheter fra kulturliv, samfunnsliv, næringsliv og idrett. Som en sentral person i norsk kulturliv, er det nå Morten sin tur å innta gjesterollen lørdag kveld under Nordic Light. Da møter vi ham i en samtale ledet av Bjørnsonfestivalens Johild Kosberg Bredin.

Er fotball livet?
Torsdag kveld blir det også et litt annerledes Ansikt til Ansikt, når Morten Krogvold tar imot Christian Michelsen, Kjetil Thorsen og Rune Edøy i sofaen. En ydmyk fotballtrener, en ujålete klubbleder og en ellevill radiokommentator – tre som på hver sin måte har vært viktige bidragsytere til Kristiansund Ballklubb sin vei til toppen i norsk fotball, og inn i nordmøringenes hjerter.

Lege uten grenser
På fredagskvelden kan vi forvente oss sterke historier og personlige erfaringer med det å kunne utgjøre en forskjell for andre, når Morten Krogvold og Morten Rostrup møtes Ansikt til Ansikt. Som lege og feltarbeider har Morten Rostrup gjennom mer enn 20 år fartet rundt i krigssoner, i områder rammet av katastrofer, sult og hungersnød, for å redde liv og hjelpe de aller svakeste i verdens farligste områder. 

Lokale innspill
Nytt for i år er at festivalledelsen har jobbet sammen med en lokal programkomite for å finne programpunkter som vil tiltrekke seg det lokale og regionale publikum i større grad enn tidligere.

– Det har vært et flott samarbeid. Å få innspill fra andre, og bringe nye perspektiver og ideer inn i programutviklingen, er veldig positivt, sier festivalsjef Ingunn Strand. 

Den lokale programkomiteen har bestått av menn og kvinner i ulike aldre og med ulik bakgrunn.

– Ansikt til Ansikt med fotballgjengen er ett konkret resultat av dette arbeidet. Vi er sikre på at det er mange, både fotballinteresserte og andre, som vil få stort utbytte av denne samtalen. Her vil det bli fokus på alt fra ledelse til lidenskap, måloppnåelse, pågangsmot, drivkraft og suksess. Fotball er underordnet, men vi skal vel ikke se bort fra at vi kommer innom temaet, smiler Ingunn Strand. 

BILLETTINFORMASJON 

Mer informasjon om kveldsprogrammet på www.nle.no/ata-2018.

Billetter til kveldsshowet koster 260 kr ved forhåndskjøp. Restbiletter selges i døren/på festivalkontoret til 275 kr.

NYHET! Pakketilbud med billetter til alle 3 kveldene, 650 kr. 

KVELDSPROGRAM ANSIKT TIL ANSIKT UNDER NORDIC LIGHT 2018:

Torsdag 26.april: Christian Michelsen, Kjetil Thorsen og Rune Edøy i samtale med Morten Krogvold

Fredag 27. april: Morten Rostrup i samtale med Morten Krogvold

Lørdag 28. april: Morten Krogvold i samtale med Johild Kosberg Bredin

NewsNordic LightComment