Nordic Light takes part in the jury at CYAN folio

  Festivalsjef Ingunn Strand (fra høyre) og kurator Katrine Øvstegård stiller som reviewere på vegne av Nordic Light under CYAN folio sin portfoliovisning i Oslo den 3. mars. Foto: Studio 400. 

Festivalsjef Ingunn Strand (fra høyre) og kurator Katrine Øvstegård stiller som reviewere på vegne av Nordic Light under CYAN folio sin portfoliovisning i Oslo den 3. mars. Foto: Studio 400. 

(Available in Norwegian only) 

CYAN folio er en møteplass der fotografer og fotokunstnere får knyttet kontakter med fagfolk som kan formidle verkene deres til et større publikum, samtidig som de får sett og diskutert hverandres prosjekter under arbeid, på en felles utstilling.

Gjennom en åpen innsending har en jury valgt ut 30 fotokunstnere som får stille ut et utvalg bilder fra deres prosjekt. Gruppeutstillingen vises på CYAN galleri siste uke i februar (Utstillingsåpning 25. Februar kl. 17-21 – se info nedenfor).

I tillegg får de vist sin portfolio for hverandre og i personlige møter med 20 inviterte reviewere fra fotokunstbransjen, deriblant Nordic Light, representert ved festivalsjef Ingunn Strand og kurator Katrine Øvstegård.

Gjennom en åpen innsending har en jury valgt ut 30 fotokunstnere som får stille ut et utvalg bilder fra deres prosjekt. Gruppeutstillingen vises på CYAN galleri siste uke i februar (Utstillingsåpning 25. Februar kl. 17-21 – se info nedenfor). 

I tillegg får de vist sin portfolio for hverandre og i personlige møter med 20 inviterte reviewere fra fotokunstbransjen, deriblant Nordic Light, representert ved festivalsjef Ingunn Strand og kurator Katrine Øvstegård. 

–Dette ser vi frem til! Vi har sett mange spennende bidrag i utstillingskatalogen og vi skal se nærmere på disse frem mot portfolivisningen første helga i mars, sier de to, som er glade for det ærefulle oppdraget.

Her kan du bla gjennom utstillingskatalogen: https://issuu.com/cyangalleri/docs/2018_folio_katalog

Reviewerene fungerer også som utstillingens fagjury og nominerer sine favorittfotografer til en rekke priser som skal deles ut og der hovedvinneren får en separatutstilling i CYAN galleri. Blant premiene er festivalpass, deltakelse og portfolivisning under Nordic Light fotofestival i april.

Som publikum kan du stemme frem din egen favoritt til å få en utstilling på CYAN salong og Preus museum. Når du stemmer er du også med i et lotteri som gir deg en sjanse til å vinne utstillingsbildene du har stemt på!


Utstillingsåpning 25. februar kl. 17-21

kl 18 blir det foredrag av Julie Grahame(US) fra aCurator, om presentasjon og markedsføring av deg som fotograf. Inngang 150,- for første foredrag
Etterpå vil utstillerne fortelle om sine egne prosjekter.

Utstillingen er åpen 26. februar - 4. mars kl. 12-17

Prisutdeling og fest 3. mars kl. 19-23

CYAN studio, Jens Bjelkes gate 13, 0562 Oslo. 
www.cyanstudio.no

NewsNordic LightComment