Morten Krogvold meets the volunteers at Nordic Light

 Bli med når Morten Krogvold presenterer årets fotografer for de frivillige i Nordic Light Events. Foto: Roy Kangas.

Bli med når Morten Krogvold presenterer årets fotografer for de frivillige i Nordic Light Events. Foto: Roy Kangas.

(This page is available in Norwegian only)

Mandag kveld inviterer Nordic Light gamle og nye frivillige til kick-off med Morten Krogvold. Det er to måneder til årets fotofestival går av stabelen, og stort behov for frivillige som vil være med og bidra til at 2018-utgaven blir den beste så langt.

– Innsatsen fra de mange frivillige er helt nødvendig for å kunne gjennomføre festivalen, og vi trenger hjelp til mange ulike oppgaver. For eksempel er det stort behov for frivillige til å bemanne de ulike galleriene under festivalen og påfølgende uke, vi trenger frivillige til kaféen og festivalkontoret, vi trenger billettkontrollører til Caroline og vi trenger vertskapskontakter som kan ta seg av våre gjestefotografer, forteller festivalsjef Ingunn Strand.

På samlingen vil du få mer informasjon om årets festival og ulike arbeidsområder, samt møte både erfarne og nye ildsjeler. Kunstnerisk leder Morten Krogvold kommer også, og vil presentere årets fotografer. 

Nordic Light ser etter folk i alle aldre og med ulik bakgrunn.

– Så lenge man er blid, løsningsorientert og serviceinnstilt, er det ingen spesielle krav til våre frivillige. Nødvendig opplæring vil bli gitt, sier Strand, og tilføyer at frivillig arbeid er en fin måte å bli kjent med nye mennesker og ta del i nye opplevelser.

Utstillingsgruppa har allerede gjennomført et par dugnader for å klargjøre galleriene på Nordic Light-huset til å ta imot årets festivalutstillinger. Det settes opp lettvegger, sparkles og males. De fleste oppgavene kommer likevel under selve festivalen, og det er opp til hver enkelt hvor mye innsats de legger ned.

– Noen av våre frivillige jobber noen timer en formiddag eller en kveld, andre tar fri fra jobb for å være til stede så mye som mulig. Jobber man 10 timer eller mer får man dagspass til festivalen, jobber man 20 timer eller mer får man festivalpass, sier Strand. 

Kick-off for frivillige finner sted mandag 5.mars kl. 18–19.30 i Nordic Light-huset i Konsul Knudtzonsgate 4B (bak Caroline kino). Klikk her for mer info.
Ingen påmelding - alle er velkommen  enkel servering. 

MER OM FRIVILLIGARBEID I NORDIC LIGHT EVENTS 

Bli en del av frivillig-staben – vi trenger deg!  
Se hva vi tilbyr våre frivillige 
Les spørsmål og svar om å være frivillig i Nordic Light

Nordic LightComment