Back to All Events

December Exhibition 2017


  • Nordic Light 4B Konsul Knudtzons gate Kristiansund, Møre og Romsdal, 6509 Norway (map)

Velkommen til årets Desemberutstilling!

Vi har gleden av å invitere til åpning av Desemberutstillingen 2017 på Nordic Light Art Gallery. Utstillingen viser bilder av JAN ROBERT WILLIAMSEN, vinner av Nordic Light og SpareBank1 Nordvest sitt fotostipend, som ble delt ut under fotofestivalen i 2017. 

Vi kommer tilbake med informasjon om program for selve åpningen lørdag 9. desember. 

Kristiansund 100 år etter

Kristiansund 100 år etter er navnet på Jan Robert Williamsens fotoprosjekt, som du kan oppleve i vårt galleri i desember. Prosjektet tar utgangspunkt i viktorianske stereobilder av Kristiansund fra slutten av 1800-tallet og viser med moderne stereobilder fra 2017 forandringer på bybildet etter 100 år. 

På utstillingen vil du se de gamle bildene i originale stereoskop slik de var ment å vises, sammen med de moderne bildene i store kopier på vegg. De samme bildene blir også vist på en 3D-TV. Med kjente Kristiansundsmotiver er det enkelt å kjenne seg igjen, og det er morsomt å se hvor store forandringer 100 år har gjort på bybildet. 

Les mer om utstillingen og fotograf Jan Robert Williamsen på våre nettsider

Earlier Event: November 9
Plastutstilling med elever fra Kr.Sund VGS
Later Event: January 21
Nyttårstreff for frivillige