Overview of work groups

Nordic Lights har mange gode hjelpere. Alle og enhver er til uvurderlig hjelp – før, under og etter den årlige fotofestivalen. Vi treffes jevnlig for å bli kjent, utveksle erfaringer og planlegge vårens vakreste eventyr. Møtested er Nordic Light – House of Photography, i Konsul Knudtzonsgate 4B (rett ved Caroline Kino). Alle er velkommen!

Vi trenger folk i alle aldre, og til alle typer gjøremål; praktiske og kunstneriske. Noen av våre frivillige jobber noen timer en formiddag eller en kveld, andre tar fri fra jobb for å være tilstede så mye som mulig. Det er opp til deg selv hvor mange timer du vil avse. Å være med i frivilligstaben kan være en fin inngangsport til å bli kjent med nye mennesker, spesielt hvis du er ny i byen. Vi garanterer spreke, herlige opplevelser, og møter med spennende mennesker du ellers ikke ville kommet i kontakt med. Nederst på siden kan du registrere deg som frivillig, og så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

 

Exhibition group

Her får du brukt både praktiske og kunstneriske egenskaper, og ikke minst, få følge din favorittkunstner fra A til Å. Du får være med på å printe, ramme inn bilder, klargjøre utstillingssted, henge opp og foreta finishen før utstillings-toget går. All nødvendig opplæring vil bli gitt. Når festivalen er i gang er du ferdig med dine arbeidsoppgaver, og kan med god samvittighet nyte programmet og festivalstemningen.


Festival Office Group

Liker du å treffe folk, og er god på å ha mange baller i lufta? Glad i å snakke engelsk? På festivalkontoret kan det til tider koke, og da er det godt å ha mange gode hjelpere. Full opplæring vil bli gitt, men du må ha anledning til å gjøre deg kjent med rutinene noen dager før festivalen starter.


Café group

Salg og servering av mat og drikke på Krogvold kafe under festivaluka.


Vertskap

Er du utadvendt, har tilgang til bil og kjenner Kristiansund og omegn godt, så kan dette være en fin oppgave for deg.    


 

Godtgjøring av frivillig innsats

Frivillig arbeid i 20 timer eller mer belønnes med Festivalpass / STAFF pass. Med festivalpasset kan du fritt benytte deg av alle tilbudene under festivalen (med unntak av portfolio vurdering), så fremt det er ledig plass. Festivalpasset er personlig og kan hentes i i festivalkontoret i åpningstiden. Merk at betalende gjester har fortrinnsrett til alle arrangementer.