Film matiné lørdag 15. desember 2012

Førstkommende lørdag er det igjen tid for film matiné i Nordic Light – House of Photography’s lokaler. Det var mye latter og humring forrige gang, det var bare så fascinerende å se de gamle filmsnuttene fra 18-1900 tallet; både science fiction , «skrekk», drama og ikke minst, den aller første utgaven av «Da mannen skulle stelle hjemme». De korteste film sekvensene varte muligens i 10 sek, den lengste i ca 30 min.

Vil bare presisere at denne filmklubben vil ta for seg selve filmhistorien fra dens begynnelse og frem til i dag, og det vil ta laaaang tid å komme til vår tid. Så, for de av dere som vil synke ned i godstolen og la deg berøre av en langfilm, så anbefaler vi på det varmeste frokostfilmene under festivalen. De er håndplukkede av Morten Krogvold, og gjør uutslettelige inntrykk. Neste års festival er 23. – 27. april.

Alle som er nysgjerrige på (eld)gamle, gode klassikere, ønsker vi velkommen på lørdag 15. desember. Ta gjerne med en venn!

Sissel Engvig snurrer film fra kl. 12.00 til ca kl. 13.30. La magien strømme!