Nordic Light International Festival of Photography 2017
May
3
May 7

Nordic Light International Festival of Photography 2017

The Nordic Light International Festival of Photography 2016 was a blast. We have started the bookings for next year and can already announce photographers like:

  • David Burnett
  • John Swannell
  • Elina Brotherus

BE SURE MARK THE DATES 3RD - 7TH OF MAY 2017. 

Stay tuned for early bird-tickets. You might also want to attend the festival event on Facebook the get the news and updates first. Click here


Utstilling: Vandring
Jun
11
Jun 19

Utstilling: Vandring

Nordic Light Art Gallery har salgsutstillingen ‹‹Vandring›› hengende i perioden 11.-19. juni. Dette er et spennende prosjekt laget av to dyktige grafiske designere; Oda og Fredrik. Utstillingen består av plakater i A3-størrelse samt et svært panoramabilde, som går så dypt i detaljene at du forsvinner inn i en annen verden. Kom innom da vel! Fri inngang.

Vernissage: Vandring
Jun
11
1:00 pm13:00

Vernissage: Vandring

  • Konsul Knudtzons gate Kristiansund, Møre og Romsdal Norway

VI INVITERER TIL VERNISSAGE

Vi er i gang med årets 3. salgsutstilling i forbindelse med fylkesprosjektet ”fra gråpapir til galleri”. Denne gangen skal vi få se noe nytt og moderne; en utstilling med plakater og et svært panoramabilde laget av to grafiske designere. 

Når: lørdag 11. juni kl. 13:00
Hvor: Nordic Light House of Photography

Det vil bli lett servering og gratis inngang for alle.

Under vernissagen vil det være mulig å kjøpe plakater (A3) til en spesialpris á kr 250. Dette er første gang de er for salg. Plakaterne er nummerert og signert. De vil høsten 2016 bli lansert i nettbutikk, men da til en høyere pris. 

Utstilling Tina Neergaard
Feb
5
Feb 21

Utstilling Tina Neergaard

Utstilling Wanda Rinske Tiersma
Jan
16
Jan 31

Utstilling Wanda Rinske Tiersma

Førstkommende helg 16.-17. Januar har vi en gjesteutstilling fra prosjektet ”Fra gråpapir til galleri”. Denne helgen har vi besøk av den unge og talentfulle Wanda Rinske Tiersma fra Tingvoll. Hun er bare 25 år og har tegnet siden hun kunne holde en blyant. Hun henter inspirasjonen fra naturens egne strukturer, og gjennom blyanten illustrerer hun sine tanker om livet og verden vi bor i. 

Utstilling Morten Krogvold
Nov
21
Apr 3

Utstilling Morten Krogvold

Utstilling Naalfrua
Oct
24
Nov 22

Utstilling Naalfrua

Serina M. Albertsen
Sep
9
Oct 4

Serina M. Albertsen

  • Nordic Light Art Gallery