Du kan hente livskraft i hverdagen. Du kan finne ny giv når livet tar en uventet retning. Du kan tenke muligheter i stedet for begrensninger. Du kan ta vare på livet her og nå, og du kan gjøre dine drømmer til virkelighet. Velkommen til LUFT I LUKA!

Luft i Luka ble første gang arrangert i 2010. Seminaret er spesielt tilrettelagt for næringslivet i Kristinsund og omegn, og har til hensikt å tilføre glede, inspirasjon og energi. Alle har vi møtt motgang en eller annen gang, og kanskje ble det hardere medfart enn forventet. Sammen med dyktige foredragsholdere som alle har opplevd å seile i motvind, ønsker vi å bidra til ny giv på begynnelsen av året. Det viser seg at gjennom begeistring og entusiasme skjer det mekanismer i menneskekroppen som bidrar til å gjøre endringer lettere. Du kan snu noe negativt til noe positivt. Og, det foreligger sterke bevis på at latter ikke bare forlenger livet, men også forbedrer livet. 

Nordic Light har så langt hatt glede av å ta imot følgende gjester: Ragnhild Nilsen, Mikael Andersson, Anne Marie Ottesen, Jan Erik-Larsen, Arne Berggren, Marie Louise Tank, Margrethe Geelmuyden, Christian Brosstad, Morten Krogvold, Magnar Kleiven, Rigmor Galtung, Lasse Gustavson, Freddy Kjensmo, Per Høiby, Per Otto Dyb og Esben Esther Pirelli Benestad.


LUFT I LUKA 2013

Det er ikke lenger de sterkeste som overlever! Heller ikke de mest intelligente - men, de som er best på å tilpasse seg forandringer. Sett av tirsdag 8. januar 2013, og bli med på et seminar om identitet og selvutvikling!

UNDERVEIS MOT FREMTIDEN

Til Kristiansund og Caroline Kino og Konferansesenter kommer adm. direktør i First House, Per Høiby, sexolog Esben Esther Pirelli Benestad, adm. direktør i Siemens AS, Per Otto Dyb, multitalentet Morten Krogvold og standup komiker Freddy Kjensmo.

 

En reise mellom himmel og ord

Per Høiby, adm.direktør og seniorrådgiver, First House

Han er tidl. partner i JKL Group, har vært adjutant for kongen og rådgiver for to forsvarsministre. Per vet godt hva et omdømme er verdt. Basert på erfaringer fra et liv i militæret og i konsulentbransjen vil han fortelle om krisehåndtering og betydningen av god kommunikasjon. 

Kjønn, Identitet, tilhørighet og begeistring

Esben Esther Pirelli Benestad, lege, glad transe og Norges første professor i sexologi

Hin er landets mest kjente transvestitt, og som forfatter av bøkene “Kjønn i bevegelse” og “Sexologi i praksis” deler han sin faglige kompetanse innenfor faget sexologi. Esben Esther er en meget sterk, åpen, glad og modig person som har gjort mye for å fjerne fordommer mot transseksuelle, både med tanke på film / TV- opptredener.

Slik endret vi historien om Siemens + Ansikt til Ansikt m/Morten Krogvold

Per Otto Dyb, konsernsjef, Siemens Norge

Som leder for et av landets største selskaper har Per Otto styrt bedriften gjennom en snuoperasjon det bare er å ta av seg hatten for. Selskapet har håndtert utfordringer som følge av korrupsjonsanklager, rettssaker og søksmål. Per Otto vil dele sine erfaringer, tanker og vurderinger rundt viktigheten av kommunikasjon og strategisk historiefortelling.

Tid for tomgang

Freddy Kjensmo, humorveteran og stand-up komiker

Han er en rappkjeftet spaltist, kåsør, tekst/manusforfatter (Nytt på Nytt, Hallo i Uken) med mer enn 1500 show bak seg. Få med deg et hysterisk morsomt foredrag om anti-livsglede, anti-entusiasme og om LEARNING BY NOT DOING. Bobler du over av motivasjon og arbeidslyst? Vel, dette må det bli slutt på! Latskapen lenge leve, det er tid for tomgang!

Praktisk informasjon:

  • Tid: tirsdag 8. januar 2013, kl. 13:00 - 19:30 (registrering fra kl. 12.30)
  • Sted: Nordic Light - House of Photography,, Kristiansund N
  • Deltageravgift: kr. 1990,- eks. mva (all servering i pausene er inkludert)
  • Middag og sosialt samvær: 3-retters middag kl. 19:30 på Quality Hotel Grand kan bestilles i tillegg for kr. 400,- pr person.
  • Påmelding: innen 4. januar til kristin@nle.no eller elisabeth@nle.no
  • Tlf: 71 48 92 38 eller 984 56 335      
  • Betaling: pr. faktura
  • Møteleder/konferansier: Morten Krogvold
  • Grupper på 10 personer eller flere får 10 % rabatt.

Linker: