NORDIC LIGHT FESTIVAL-WEEKEND

Dette er pakken for deg som virkelig vil oppleve Nordic Light! En helg fylt med foredrag, film og utstillinger, i tillegg til mange muligheter for uformelt samvær med gamle venner og nye bekjentskaper, møter med årets fotografer, fotoquiz og festivalpub på Krogvold Café på kveldstid. 

Hør unike historier fra noen av verdens fremste fotografer, la deg overraske med en morgenfilm og nyt fotokunst fra årets fotografer, kameraklubber, andre organisasjoner som også har utstilling under Nordic Light. Suppler gjerne med et kveldsarrangement etter eget ønske, enten du foretrekker å høre personlige historier i Ansikt til Ansikt, eller vil utfordre sansene dine i Bacalhau da Noruega. Avrund kvelden på Krogvold Café og vår festivalpub, hvor du møter andre festivaldeltakere i en intim og uformell setting. 

Pakken inneholder: 
- 2 overnattinger på festivalhotellet Quality Hotel Grand, enkeltrom med frokost (200 NOK ekstra per natt for dobbeltrom), fra fredag til søndag
- Festivalpass weekend som gir adgang til alle foredrag og alle festivalutstillinger (gyldig fra fredag klokken 12.00 til og med søndag kl. 17) 
- Festivalkatalogen 2017 (salgspris 50 NOK)
- 5 kunstkort

Pakketilbud: 3.490 NOK per person

> BESTILL NORDIC LIGHT festival-WEEKEND

SE OGSÅ VÅRE ANDRE PAKKETILBUD: 

> NORDIC LIGHT KLIPPFISK-WEEKEND – for deg som vil se, høre og smake! En hel helg med både kunst, kultur og kulinariske opplevelser i klippfiskbyen Kristiansund. Her kan du virkelig la sansende dine utfolde seg. Suppler gjerne med Ansikt til Ansikt lørdag kveld. 

> NORDIC LIGHT "MINI" – for deg som ikke ønsker å gå på foredrag, men vil oppleve noe av alt Nordic Light har å tilby! Perfekt for tilreisende med interesse for kultur, kunst og møte mellom mennesker. Besøk oss fredag til lørdag, eller lørdag til søndag. 

Om hotellet

Quality Hotel Grand
Bernstorffstredet 1, Kristiansund
Telefon: 71 57 13 00 | q.kristiansund@choice.no | Besøk hotellets nettside