NORDIC LIGHT KLIPPFISK-WEEKEND

Dette er pakken for deg som vil se, høre og smake! En helg med både kunst, kultur og kulinariske opplevelser i klippfiskbyen Kristiansund. Suppler gjerne med Ansikt til Ansikt lørdag kveld. 

Pakken for 2 personer inneholder: 
- 2 overnattinger på Thon Hotel Storgata* i delt dobbeltrom med frokost
- 2 utstillingspass med adgang til alle festivalutstillinger
- 2 billetter til "Bacalhau de Noruega" fredag kl. 18 eller 20
- Gavepakke med klippfisk fra Klippfiskbutikken i Kristiansund (salgspris 350 NOK) 
- Festivalkatalogen 2017 (salgspris 50 NOK)
- 5 kunstkort

Pakketilbud: 1.745 NOK per person/3.490 NOK for 2 personer

> BESTILL NORDIC LIGHT KLIPPFISK-WEEKEND

* Hotellet (tidligere Hotell Kristiansund) ligger i Storgata 19, sentralt i Kristiansund og kun få hundre meter fra festivalens ulike lokaliteter. Hotellet er nyoppusset og skifter i disse dager navn. Hotellet nettside er under oppdatering. 

SE OGSÅ VÅRE ANDRE PAKKETILBUD: 

> NORDIC LIGHT FESTIVAL-WEEKEND – for deg som virkelig vil oppleve Nordic Light! En helg fylt med foredrag, film og utstillinger, i tillegg til mange muligheter for uformelt samvær med gamle venner og nye bekjentskaper, møter med årets fotografer, fotoquiz og festivalpub på Krogvold Café på kveldstid. Suppler gjerne med et kveldsarrangement etter eget ønske, enten du foretrekker å høre personlige historier i Ansikt til Ansikt eller vil utfordre sansene dine i Bacalhau da Noruega. 

> NORDIC LIGHT "MINI" – for deg som ikke ønsker å gå på foredrag, men vil oppleve noe av alt Nordic Light har å tilby! Perfekt for tilreisende med interesse for kultur, kunst og møte mellom mennesker. Besøk oss fredag til lørdag, eller lørdag til søndag. 

Om hotellet

Thon Hotel Storgata (tidligere navn Hotell Kristiansund) 
Storgata 17, Kristiansund
Telefon: 71 57 03 00 | service@hotell-kristiansund.no | Besøk hotellets nettside