VÅRE WEEKEND-PAKKER 2017

Nordic Light-festivalen har noe å tilby alle og enhver – også de som ikke er spesielt opptatt av foto. Kunst, kultur, film, musikk og den gode samtalen. La deg inspirere og engasjere, du også! Vi garanterer unike opplevelser og inntrykk. For tilreisende anbefaler vi en helgetur med overnatting. Kanskje en av våre Nordic Light-pakker passer for deg? 

> se hva du kan oppleve i kristiansund under nordic light

Hør unike historier fra noen av verdens fremste fotografer. Foto: Omar Sejnæs

Hør unike historier fra noen av verdens fremste fotografer. Foto: Omar Sejnæs

FESTIVAL-WEEKEND

For deg som virkelig vil oppleve Nordic Light! En helg fylt med foredrag, film og utstillinger, i tillegg til mange muligheter for uformelt samvær med gamle venner og nye bekjentskaper, møter med årets fotografer, fotoquiz og festivalpub på Krogvold Café på kveldstid.

Pris: 3.490,- per person

Opplev utstillingen Klippfiskkjærringer i kombinasjon med mat og musikk. Foto: Odd Inge Teige

klippfisk-weekend

For deg som vil se, høre og smake! En helg med både kunst, kultur og kulinariske opplevelser i klippfiskbyen Kristiansund! Her kan du virkelig la sansene utfolde seg. Suppler gjerne med Ansikt til Ansikt lørdag kveld.

Pris: 1.745,- per person

Bli kjent med Christian Ringnes i Ansikt til Ansikt. Foto: Kenneth Sortland Myklebust. 

MINI-WEEKEND

For deg som ikke ønsker å gå på foredrag, men vil oppleve noe av alt Nordic Light har å tilby! Perfekt for tilreisende med interesse for kultur, kunst og møte mellom mennesker. Besøk oss fredag til lørdag, eller lørdag til søndag.

Pris: 945,- per person