NETTsidePRISEN for norske fotografer

I samarbeid med Foto-Norge skal det under festivalen i 2012 deles ut en ny pris, NETTsidePRISEN, pålydende kr. 10.000,-. Den går til en norsk fotograf som via sin nettside gjør et solid inntrykk, både med bilder, presentasjon og innhold. Se mer om konkurransen i vedlegget. Vi håper mange vil se på dette som en utfordring og en inspirasjon til å legge enda større vekt på sine nettsider da de antakelig er et av de viktigste markedsføringsverktøyene man kan ha i dagens samfunn.

Det vil bli lagt vekt på følgende kriterier: fotografisk innhold og kvalitet, sidenes utforming og design, brukervennlighet og lyst til gjenbruk.

Send link til din side (eller til andres sider du synes fortjener prisen) til post@foto-norge.no innen 30. mars 2012. 10 finalister vil bli presentert på www.nle.no og www.foto-norge.no, og en jury vil kåre den beste nettsiden. Vinneren offentliggjøres 25. april (OBS! Merk datoen), rett før foredraget til Bjørn Opsahl, under Nordic Light International Festival of Photography. Her kan du laste ned skriv om NETTsidePRISEN.