Volunteers

 

If you want to help as a volunteer during the Festival or Workshop Marathon, please contact ingunn@nle.no for more information. Further down on this page you can register as a volunteer.

Visit https://www.facebook.com/groups/nlefrivillige/

Can’t cope without...

Nordic Lights gode hjelpere er mange, mellom 100 og 150 personer. Alle og enhver er til uvurderlig hjelp; før, under og etter den årlige festivalen. 

Vi treffes jevnlig for å bli kjent, utveksle erfaringer og planlegge vårens vakreste eventyr. Møtested er Nordic Light - House of Photography, i Konsul Knudtzonsgate 4B (rett ved Caroline Kino). Alle er velkommen! Dropp innom om du lurer på om dette kan være noe for deg. Du vil garantert bli tatt hjertelig imot!

Kontaktperson for Nordic Lights frivilligstab er Ingunn Strand, e-post: ingunn@nle.no og tlf: 984 85 551. Gi oss et hint dersom du har noen spørsmål eller om du ønsker å bli med i gjengen. Kanskje kjenner du noen som har lyst til å prøve seg? Vi trenger folk i alle aldre, og til alle typer gjøremål; praktiske og kunstneriske. Noen av våre frivillige jobber noen timer en formiddag eller en kveld, andre tar fri fra jobb for å være tilstede så mye som mulig. Det er opp til deg selv hvor mange timer du vil avse. Å være med i frivilligstaben kan være en fin inngangsport til å bli kjent med nye mennesker, spesielt hvis du er ny i byen. Vi garanterer spreke, herlige opplevelser, og møter med spennende mennesker du ellers ikke ville kommet i kontakt med. Nederst på siden kan du registrere deg som frivillig, og så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Møtetider

I forbindelse med festivalen trenger vi hjelpende hender til følgende oppgaver

  • Deltakelse i Utstillingskomitéen. Her får du brukt både praktiske og kunstneriske egenskaper, og ikke minst, få følge din favorittkunstner fra A til Å. Du får være med på å printe, ramme inn bilder, klargjøre utstillingssted, henge opp og foreta finishen før utstillings-toget går. All nødvendig opplæring vil bli gitt. Når festivalen er i gang er du ferdig med dine arbeidsoppgaver, og kan med god samvittighet nyte programmet og festivalstemningen.
  • Bevertning. Salg og servering av mat og drikke på kafeen og våre barer under festivaluka.
  • Festivalkontoret. Liker du å treffe folk, og er god på å ha mange baller i lufta? Glad i å snakke engelsk? På festivalkontoret kan det til tider koke, og da er det godt å ha mange gode hjelpere. Full opplæring vil bli gitt, men du må ha anledning til å gjøre deg kjent med rutinene noen dager før festivalen starter.
  • Deltakelse i Barn og Unge komitéen. Vil du bidra til å få barn og unge til å delta aktivt under festivalen, kan du være med i denne komitéen. Fotokonkurranse for barn og barnehageutstillinger er noe av det du får bryne deg på.
  • VIP kontakt for en eller flere av festivalens gjester. Er du utadvendt, har tilgang til bil og kjenner Kristiansund og omegn godt, så kan dette være en fin oppgave for deg.     
  • Vakt på festivalkontor, foredrag, portfoliovurdering eller på utstillingssted. Den som skal være vakt må sette seg inn i rutiner og regler i god tid før festivalen. En perm med all informasjon ligger tilgjengelig på Nordic Light - House of Photography.

Godtgjøring av frivillig innsats

  • Frivillig arbeid i 20 timer eller mer belønnes med Festivalpass / STAFF pass. Med festivalpasset kan du fritt benytte deg av alle tilbudene under festivalen (med unntak av portfolio vurdering). Festivalpasset er personlig og kan hentes i i festivalkontoret i åpningstiden. Merk at betalende gjester har fortrinnsrett til alle arrangementer.

Registration as a volunteer at Nordic Light

Name *
Name
Mobiltelefon for å motta beskjed på sms
Where do you work? What skills do you have?
YES, I want to contribute as a volunteer!
Select one or several options